top of page

טבעות גבינה אפויות

הגבינה הצהובה מתחילה להתייבש? קבלו מתכון לחטיף מרענן וכייפי שיתאים לכל שעה ביממה.


כתב וצילם: עמרי פולק מהבלוג שביתה איטלקית
רשימת מרכיבים לכ-20 טבעות:

100 גרם חמאה 120 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת (או כל גבינה צהובה שיש במקרר, אפשר גם לערבב) 100 גרם קמח לבן חלמון ביצה כף חלב קורט מלח

הוראות הכנה:

מחממים תנור לחום של 150 מעלות, ומוציאים מהמקרר חמאה ונותנים לה להתרכך מעט. מקציפים יחד את החמאה, הקמח, 100 גרם מהגבינה הצהובה והמלח, עד שכל הרכיבים מתחברים ומתקבל בצק חלק ואחיד. מניחים על תבנית נייר אפייה. קחו כמות של חצי כף מהבצק, וגלגלו אותו לצינור דק, חברו את שני הקצוות והדביקו אותם זה לזה ליצירת טבעת. טורפים קלות חלמון ביצה עם החלב, מורחים על הטבעות ומפזרים עליהן את פירורי הגבינה הנותרים. מכניסים את התבנית למספר דקות למקרר כדי למנוע התרחבות שלהן. מוציאים את התבנית מהמקרר ואופים כ-12 דקות. בסיום האפייה מוציאים מהתנור ומניחים את הטבעות על רשת לקירור קל לפני שמתנפלים עליהן… הכנתם את המתכון? האשטגו – lovefoodnotwaste# לעוד מתכונים של עמרי: https://shvitaitalkit.wordpress.com https://www.facebook.com/shvitaitalkit/



コメント


bottom of page